Ellen's Mozaiek -gipsbuik

 

 

Gipsbuik, 34 weken zwanger

U kunt bij Ellen's Mozaiek uw eigen gipsbuikafdruk laten maken


Haley Prins

Bij Ellen's Mozaiek kunt u een gipsafdruk van uw zwangere buik laten maken. De afdruk kan vervolgens worden bewerkt met mozaiek. Als u het prettiger vindt om de gipsafdruk bij u thuis te laten maken, is dit ook mogelijk.

Omdat de gipsafdruk uiteindelijk gemozaiekt wordt, moet deze verstevigd worden. ik vul de 'gipsbuik' met een opvulmiddel. Hierna wordt de buik ingesmeerd met een hecht-en verstevigingsmiddel.

De gipsafdruk kan vervolgens worden gemozaiekt. Dit kunt u zelf thuis doen of in mijn atelier. De tijd die nodig is voor het mozaieken hangt af van het ontwerp en de grootte van de gipsafdruk. Ik kan het mozaieken ook voor u doen. Hiervoor spreken we dan in overleg een prijs af.

De kosten voor het maken van de gipsafdruk (dus exclusief mozaiekbewerking) bedragen € 80,00. Zie foto voor een voorbeeld. U kunt ook een kleinere afdruk laten maken, bijvoorbeeld alleen van de zwangere buik of de buik en de borsten. De kosten van een kleinere afdruk zijn lager, neem hiervoor contact met mij op.

foto5 foto4 foto4 foto4

foto4 Che foto6 foto5

foto5 foto5 foto11

foto

Vind u het leuk om alleen het bovengedeelte (hals, schouders, borst) of billen van uw lichaam te laten doen , dan is dit ook mogelijk. De kosten hiervan zijn
(exclusief mozaiekbewerking) €67.50.